Sugar Daddy és Sugar Baby társkereső | Milliomosok® - Támogatói kapcsolat, alkalmi kapcsolat, komoly kapcsolat

#1 Sugar Daddy és Sugar Baby társkereső

Emeld új szintre kapcsolataid!

Támogatói kapcsolat. Komoly kapcsolat. Házastárs. Útitárs. Te mire vágysz?

Váltsd valóra minden álmodat és a legvadabb elképzeléseidet.

Mi a Milliomosok.hu társkereső?

A Milliomosok® egy prémium online Sugar Daddy és Sugar Baby Társkereső® hálózat 18 év feletti felnőtt nőknek és férfiaknak akik kölcsönösen kielégítő kapcsolatra vágynak. Úgy gondoljuk a boldog párkapcsolatoknak nem csak a mesékben kell létezniük. A Milliomosok egy online társkereső közösség, ahol a felhasználók nagyobb eséllyel valósíthatják meg álmaikat és találhatnak társra, hiszen minden a kölcsönösség elvén nyugszik.

Kölcsönösen előnyös kapcsolatok

A Milliomosok Sugar Daddy és Sugar Baby társkereső egy új utat kínál a kapcsolatok létrejöttének és növekedésének. Itt mindenki megtalálja, amire vágyik. A Milliomosoknál, mindenki ugyanazt akarja. Felejtsd el a sorok közötti olvasást, tagjaink tudják mit akarnak. Felhasználóink bizalommal fordulhatnak egymáshoz, mert nincs színlelés.

Ellenőrzött
tagok
Munkatársaink a tagok 99%-át személyesen megerősítenek annak érdekében, hogy valódi prémium minőségi Sugar társkereső legyünk.
Keress pénzt
képeiddel
Képeiddel és videóiddal biztonságosan pénzt kereshetsz. Legyél virtuális barátnő vagy barát. Virtuális kapcsolat csak nálunk elérhető.
16 órás
Ügyfélszolgálat
Az ügyfeleknek különféle ügyféltámogatási szolgáltatásokat nyújtunk, például élő és email támogatás. Lehetővé tesszük a tagok számára, hogy igazolják fényképeiket, hogy megerősítsék valójában ők azok, akiknek kiadják magukat. Gyors profil elfogadás.
Csalásellenes
rendszer®
Az ellenőrzés kiszűri a komolytalan felhasználókat, valamint biztosítja a Milliomosok oldalon a társkeresés magas színvonalát és azt, hogy csak a hozzád illő társ megtalálásával kelljen foglalkoznod.
Ingyenes regisztráció
fizetős funkciók
Az oldalon a regisztráció ingyenes viszont az oldal teljeskörű használatához prémium (gold) tagság szükséges.
Randi most
funkció®
Csak nálunk elérhető funkció, hogy akár már pár óra múlva találkozhassatok is.
logo
Ki a Sugar Mommy?
Sikeres nő, aki tudja, hogy mit akar. Saját cége, vagy sikeres munkája által magas egzisztenciát teremtett meg magának. A pénz nem jelent gondot számára, hanem eszköz a boldogsághoz, amit nagyvonalúan kezel és osztja meg a kiválasztott Sugar Babyvel (vagy Sugar Boyjal).
Ki a Sugar Daddy?
Sikeres férfi aki tudja, hogy mit akar. Saját cége, vagy sikeres munkája által magas egzisztenciát teremtett meg magának. A pénz nem jelent gondot számára, hanem eszköz a boldogsághoz, amit nagyvonalúan kezel és osztja meg a kiválasztott Sugar Babyvel (vagy Sugar Boyjal).
Ki a Sugar Boy?
Vonzó srác, aki a boldogságot, a gondtalan életet keresi. Értékeli az együtt töltött időt, figyelmességet, és az ajándékokat. Ezért cserébe pedig igyekszik boldoggá tenni társát, akivel rendezvényekre jár, közös programokat szervez és viszonozza a Sugar Mommy (vagy Sugar Daddy) figyelmességét.
Ki a Sugar Baby?
Vonzó csaj, aki a boldogságot, a gondtalan életet keresi. Értékeli az együtt töltött időt, figyelmességet, és az ajándékokat. Ezért cserébe pedig igyekszik boldoggá tenni társát, akivel rendezvényekre jár, közös programokat szervez és viszonozza a Sugar Mommy (vagy Sugar Daddy) figyelmességét.

Mit jelent a Sugar párkapcsolat?

érdekel

Milliomosok.hu társkereső blog

Új! Olvastad már? A milliomosok csábítására épít a legújabb társkereső.

Új dimenzió nyílik a szexi egyetemisták számára, akik gazdag szeretőt keresnek. Eljött a sugar daddy-k és sugar baby-k aranykora...

Laura tanulmányait nem a diákhitel fizette.

Bizony, Laura tanulmányait nem a diákhitel, hanem én fedeztem. De ez csekélység részemről, hiszen jóval többet áldoztam rá, mint pár milla diákhitel.

Ezért lettem jómagam is sugar baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére nyúlni.